Routebeschrijving

Openbaar vervoer

- Vanuit Amsterdam
Met buslijn 82 van Amsterdam Marnixstraat naar Velsen-Zuid. Met pont, voor voetgangers en fietsers gratis, naar Velsen-Noord. Weg volgen. derde rechts: Grote Hout- of Koningsweg. Rechtdoor lopen. Centrum Wakan ligt aan de rechterkant in de bocht.

- Vanuit Beverwijk
Vanaf NS-station Beverwijk GEEN BUS VERBINDING MEER!

Auto

- Vanuit Amsterdam
Volg A9, volg de borden 'Beverwijk'.Bij splitsing neem A22, ga door de Velser tunnel, direct rechtsaf richting Velsen Noord, eerste stoplichten rechtdoor, bij de tweede stoplichten voor het spoor linksaf (Wijkerstraatweg). Na portaal met doorrijhoogte bordjes rechtsaf (Pieter Janszstraat). U ziet Centrum WAKAN voor u in de bocht en u kunt vrij parkeren op het terrein.

- Vanuit Alkmaar/Zaandam
Richting Velser tunnel, niet door de tunnel gaan maar voor de tunnel afslaan richting Beverwijk. Bovenaan de afslag rechts afslaan en vervolgens voor het spoor, bij de eerste stoplichten, linksaf (Wijkerstraatweg). Na portaal met doorrijhoogte bordjes rechtsaf (Pieter Janszstraat). U ziet Centrum WAKAN voor u in de bocht en u kunt vrij parkeren op het terrein.

- Vanuit Haarlem
Ga door Velsertunnel,Let op! va 14 april is de Velsertunnel gesloten, direct rechtsaf richting Velsen Noord, eerste stoplichten rechtdoor, bij de tweede stoplichten voor het spoor linksaf (Wijkerstraatweg). Na portaal met doorrijhoogte bordjes rechtsaf (Pieter Janszstraat). U ziet Centrum WAKAN voor u in de bocht en u kunt vrij parkeren op het terrein..

Kaart


Klik op de kaart voor het overzicht op Google Maps

In het Donker Gezien
Grote Hout- of Koningsweg 39
1951 GN Velsen-Noord

Tel. 0251-274788
info@wakan.nl